Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monochrome city colors fading

du går.
inramad i din existens,
som smällar man får ta.

det är helt enkelt bäst så.

ditt universum slutar vid vägbommen,
där en ny gata tar vid.

 

men det är fel ögonblick
för storsinthet.

vi kan placera fem glasflisor under dina tår.
kanske blev dom lite för stora,
men du går i alla fall,
på knä nu.

det är vinter i dina händer.
och det krävs en dag till,
innan du kan sitta i någon annans
torkskåp.


men just nu måste vi inrikta oss på,
svarta synfält och örontjut
de kommer om några steg.

godnatt skulle inte stämma så bra.
det är kväll, men en rökring
och gårdagen rinner ur din mun. du har sanningen

i bokstavsform och


ibland tror du,
att kanske är det helt enkelt du

som är världen.




Fri vers av fakieform
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-21 18:52



Bookmark and Share


    vilgot hellros
skitbra
2011-01-31

    sårosa
känns som en kontroollerad utskällning. som varje ord vägts på en våg. börjar är klockren
2010-12-27

  M.A.J.R
Vad häftigt skrivet bra dära :)
2010-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Som världen ser ut i dag är jag glad att jag inte är världen - och förmodligen är världen lika glad att den inte är jag.
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

fakieform
fakieform