Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Långsamt Farväl






En ängel så vacker så fri

Vill släppa dig till vinden


Låta dig få prova din vingar igen

En tanke så vacker men mitt hjärtas tragedi


Andetagen förblir tomhet

Viskningarna dödsskrik


Varje tanke flyr

I tystnaden finns ingen flykt

Bara en evighet av längtan


-Få förunnade: sade du


Av kärlek så sann

Sinnena kunde se det vackra i de döda.


Orden som skrevs förtrollade dig

Älskar men hatar att finna de


Känslan av de ord är min själs spegelbild


Snälla flyg, snälla flyg men varligt

Låt dina vingar bära dig till det du söker


Minnena ler åt mig


I ensamheten reser vi tillsammans






Fri vers av JLindh
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-21 21:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt smärtsamt vacker!
2010-12-21
  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh