Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Fin text, fortsätt såhär\" Varför sa du det ej förrän nu?


Du förolämpar mig

Jag skriver en text

Innerlig

Ärlig

Och jag låter dig
Låter dig se den

Du läser med beundran
Du läser med förtjusning

Du räcker den tillbaka

\"Fin text. Fortsätt såhär\"



Världenvridersig
Himlenmörknar
Tankarnafamlarfamlarfamlar

Tårargårinåt
Vattengåruppåt
Blodetdetforsarstridsrtidström




DEN VAR OM MIG!
DEN VAR OM DIG!!
DEN VAR OM OSS!!!
DEN VAR OM Vivivirvlande tankar
ersätter orden jag kunnat skrika rakt emot dig

\"Om mina tankar och känslor
ej blev igenkännliga

Då kunde vi ej haft desamma\"


- Varför sa du det ej förrän nu?




Övriga genrer av Skalet
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-12-05 23:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Denna dikten var mycket bra.
Gillar hur du beskriver denna känslan,
för jag känner igen mig så otroligt.
Mycket bra!
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet