Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mongofabrik

Tristessen slår så jävla hårt
Apatin är sned och svår
Tusen själar stals totalt
Tusen själar får dåligt betalt
Upp och ner i slick och spark
Massa krav ger hjärtinfarkt
Herre på täppan han går över lik
I vår kära mongofabrik

Mongofabrik, mongofabrik
Vi fyller dina ådror med statistik
Mongofabrik, mongofabrik
Vi når ganska långt med vår hög utav lik

Bit ihop ditt jävla as
Livet är inget festligt kalas
Skitig begagnad dubbelmoral
Fyller champagne i piskmannens glas
Taktiken är rädsla och krisen ett hot
Var rädd om ditt jobb din jävla idiot
Lura andra, få beröm och bli rik
I vår kära mongofabrik




Fri vers av Dunder The Dirt
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-22 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dunder The Dirt