Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mörkret faller

När mörkret faller förstår jag dig, vill kännas vid dig
Längtar efter dina strålande ögon och ljuva röst
När det är mörkt ser jag inte några brister, inga fel
Bara det vackra som strålar om dig, som en fallande stjärna vågar jag önska mig en framtid med dig.
Men när ljuset kommer och lyser upp mina svagheter
Vill jag bara gömma mig och aldrig komma ut
Bara dansa in i mörkret igen, där du gömmer dig
Rädd för att visa dig i ljuset, som en vampyr
Rädd att bli stekt i solens varma strålar




Fri vers av NaturligaJag
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-22 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NaturligaJag
NaturligaJag