Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befruktan, en evighet och svartgula tankar

Hallå där fröken Honungsfält!

Får jag vara din geting?

Det är nektarinsamlingssäsong
och drönarna längtar efter
bidrottningens delikatesser.

Solen strålar vackert
och strålarna svävar genom himlen
och dom svävande molnen flyter obesvärande
och den flytande ån vattnar mina trummor
som en rinnande glasharmonika.

Utan att kupera din verksamhet i kupan
vilseleda samhället likt ett viselöst
eller bringa dina bin till att
vilja giva sting
vill jag stila med min min
och bilda oxytocin.

För din gåtfulla strålglans aktiverar ganglion.
Min vickaguppadans är en vädjan efter innehåll.
Förblinda mina oktogonögon.
Håller noll koll.
Sålla inte bort mig min drottning!
Kontrollöst.

Förtrolla mig intravenöst!

Får jag höra dig sjunga?
Gunga i din vaxcell?
Din sötma på min tunga!
Min lunga med din andräkt!

Slunga in mig i din sockergoda cocosnektarin.
Glass med vanilj och apelsin.
Granatäpplevin.
Naturlig pralin.
Konfektyrserotonin.
Du är så himla fin
att jag skulle vilja lida pin.

Låt mig bjuda dig på mjödmiddag
utbreda vingar.
Göra gadden till en glödslinga
ben isärspridda.

Skåda dina ränder i detalj
smeka ditt drag
döva mina vingslag
i maj
helst idag.

Värmeslag
kutikulan mjuknar
geléaktigt
Hämolymfan ångar
O Gud
turbulent kokning.

Ett rödläge
akut sinnesändring till vildsinthet
artärmint i blodpumpen.

Svärmen surrar
det ryker i antenner.
Panikflyger!
Hela himlakupan börjar snurra!

Burra burra!
Centralnerven kurrar!
Glasyrparning!
Hurra millerunda mysikaliskt!

Fysikaliskt!

Du vibba mina flimmer
trängde in i mina vener
rörde om i mina gener

Gemene hane genererar feromoner
Jag glöder hormoner
för det glammar och glimmar om dig

Lyfter upp
men jag flyger som en humla
Vågar mig fram till ditt hår i vågor
toxikerad och jag
vill inte mista
pistillmys
i blomnystan.

Kryssningsfristil bort till Rom
över Domkyrkan.

Kyss min gom stilla från gnistor
Låt oss slå i vind
Höghus eller villa
Vem byr sig, vi kan bo i lind

Pollenblind, rödkindig, suktar suk suk suktar
Fröken jag fruktar att du mig har befruktat




Fri vers av Anadol
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-27 22:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert!
Intelligent!
Fantastisk!
2011-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Anadol
Anadol