Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så, löv

Så, löv
det var väl det
men här kan du väl inte ligga och skräpa

Farväl!
en vacker färd
önskar jag dig

och evig lycka och fröjd




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 500 gånger
Publicerad 2005-12-06 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin