Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet av sprucken is

 

då långfärdsskridskon

skar isens blanka yta

hördes sprickbildning




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 453 gånger
Publicerad 2005-12-06 04:35



Bookmark and Share


  Anna H
En härlig haiku! Läste din presentation och förstår din längtan efter den svenska naturen och dess alla ljud och företeelser. Du skriver underbart om det som finns så långt bort men ändå så nära i hjärtat.
2005-12-11

    ej medlem längre
Ajdå, det var inte bra!
Men haikun är toppen! :)
2005-12-08

  Daniel_78 VIP
oh långfärds-skridskon, snyggt!
jag associerar det till långt förhållande, lång resa
2005-12-06

  Jessica Ebbesson
Fint skildrat med få ord.
Jodå..jag kan höra isen
knaka.
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson