Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lakrits

 

Svart

salt

söt

stark

Du är min vän

min svarta ande

en orm

eller dukat

eller bara en enkel pastill

Hur jag än vänder

tungan efter vinden

längtar efter smaken

och anar

din närhet

vet jag

precis

när du är min




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-23 23:22



Bookmark and Share


  doraedsäng
Jag har läst den nu.
Det låter lite farligt, att bli uppäten.
Så är det att vara lakrits
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström