Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mit vindue

Farverne dæmpes
til næsten sort hvide tryk
af sne og hård frost




Bunden vers (Haiku) av Thorvald Berthelsen
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-25 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thorvald Berthelsen
Thorvald Berthelsen