Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En form av ordning ur ett kaos



Kaos som uppstår inom mig

varje rörelse som tar mig fram

ger mig ändå en känsla av att

finna ordning inom mig själv




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 831 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-12-25 15:07



Bookmark and Share


  Elwania
kaos och cosmos i samma rum
det finns fler upplevelse i samma stund inom oss
bra beskrivning
2011-01-15

  Suzy med punkterna
Ingen som du!
2010-12-27

  thyra
Fint funnet!
2010-12-25

  Anna*
Mycket snyggt! Känner igen! ♥
2010-12-25

    ej medlem längre
Den här texten säger allt. Vackert skaldat!!!



Hälsn. Ann
2010-12-25

  PPQ
duär en mästare och det visar du om inte annat i denna text
2010-12-25

  Niclas Petersson VIP
Bra!
Gillar.
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld