Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever du?

 

Andas ett djupt andetag!
Jo, det är luft du drar in...
Då lever du!
Grattis!

Vad man sedan gör utifrån det...
Ja det är ett evigt lärande.
Det är uppförsbackarna som tar emot.
Nerför går det hur lätt som helst.
På de långa raksträckorna kan man ibland glömma vart man är på väg...




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 189 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-25 15:54



Bookmark and Share


  Julio VIP
Wow vilken text!
Till en vacker bild

Den här bokmärks
2010-12-25

  PPQ
underbar jag borde skriva ut den och ha den på mitt kylskåp
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström