Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade jag kunnat bli kompis med John Lennon

 

Hade jag kunnat bli kompis med John Lennon och hans vänner och hade Jim Morrison varit intressant att träffa för mig och jag fick Andy Warhols autograf på en restaurang i Stockholm men bytte inga ord och jag fick en sång dedikerad av Jimi Hendrix när han uppträdde på Gröna Lund några veckor innan han dog och jag har just gjort tvätten, gjort fyra olika slags julgodis och firat jul med alla klappar och familj och nu ser jag att mitt sovrum måste städas för dammråttorna har inte fattat att det snart är nyår och att man ska börja året med ett rent och välorganiserat hem så man kan ta nya tag och försöka förverkliga allt det där man har skjutit på så att "nån gång" och "senare" kommer att inträffa åtminstone på andra sidan nyår, men först tar jag en kopp kaffe...




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-25 16:04



Bookmark and Share


  stenhur VIP
ett kaffe smakar bäst där mitt i smeten
än bara utslängt var som helst i evigheten
2010-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström