Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina krukväxter håller andan

 

Mina krukväxter håller andan

jag vattnar dem

i livsuppehållande syfte

och de flämtar i vinterljuset

och klarar sig

precis som jag

nätt och jämt

över kanten

till värmen

våren

och

solen




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-25 17:32



Bookmark and Share


  doraedsäng
Det är inte lätt att överleva vintern för någon.
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström