Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

retreat II


lampor som lyser

solen skiner

utmed vägen rinner en bäck

ingen säger någonting

vi vandrar

sätter oss ned
i gräset

längs med väggarna
står våra sängar

kullissen bleknar bort

regnet faller

blodet rinner
ner i avloppet

vår vandring
tar aldrig slut




Fri vers av Oscar Flodin
Läst 322 gånger
Publicerad 2010-12-25 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar Flodin
Oscar Flodin