Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

retreat III - Haiku

tyst närmar du dig

jag ser dig i ögonen

du ler emot mig




Fri vers av Oscar Flodin
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-25 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oscar Flodin
Oscar Flodin