Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till min skilsmässa!!


Förlust

vissheten skänker
en morgons dagg till rosen
som aldrig blommat




Bunden vers (Haiku) av Nicklasb
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-25 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklasb
Nicklasb