Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har rest genom sekler

 

Jag har rest genom sekler

och årtusenden

Jag har rest genom galaxer

i flera universa

Jag har levt tusen liv

på tusen sätt

i sökandet efter Dig

Nu har jag kommit till

planeten Tellus

där du står i ditt kök

och jag känner

att jag kommit

till mitt mål

bara jag

lyckas

etablera

närkontakten

av en annan grad

med Dig




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 10:06



Bookmark and Share


  Seglaren
utonjording
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström