Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig med min själ

 

 

Jag utforskar ditt inre

med magi

Jag utforskar ditt yttre

med sympati

Jag utforskar dina dofter

med empati

Jag älskar dig

med min själ




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-26 10:45



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström