Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ger dig mitt bröd

 

 

Av mjöl

och vatten

salt

jäst

och

kummin

anis

och fänkål

blandar jag min deg

och låter den jäsa

och gräddas

så du

vaknar

till

doften

av nybakt bröd




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström