Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Peter 41 år, som föll offer för en dödsdrog Metadon! Mitt i livet som drogfri. Fick tabletter för ryggont, han som delade ut tabletterna var inte så nogräknad med att tala om hur farliga dom var. För någon som inte kände till drogen, som


Min Son Peter

Jag miste dig min son, du kommer ju aldrig tillbaka.
Tusen tårar, när jag står vid din kistas sida.
Det känns ändå skönt att du slapp lida.
Även om du inte finns mer, kommer du
alltid att vara min älskade son.

Under alla dess år som gått
med droger som du tagit, har jag aldrig förstått
att det skulle göra så ont som nu.
Trotts allt svårt som varit oss emellan.
Jag vill bara säga, att jag älskar dig min son
allt är förlåtet och struket, papperet är blankt
när du står där vid evighetens tröskel.
Vila i frid min son.

Ulla-Britt EkTisell Mamma




Fri vers av UllaBritta
Läst 654 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-26 13:26



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Alltid svårt med sådana avsked. Fint skrivet om att "papperet är blankt"
2014-10-02

  aol
starkt
2014-03-16

  Connie
Griper tag, tårar känns under ögonlocken!
2014-02-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
O hhh Du...
R örs till tår nu
D etta tar i en ju...
2013-09-06

    ej medlem längre
Tragiskt.
Gott att allt är förlåtet.
2011-09-09

  peter markurth
Fy fan

stark text

ALLA opiater är (fel avända LIVSFARLIGA)
2010-12-30

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Att som förälder få begrava sitt barn måste vara något av det värsta man kan få vara med om. Det är på något sätt mot naturens gång - det ska ju vara tvärtom istället. Sorgligt det med, men liksom naturligare. Jag känner med dig.

Titeln talade förresten speciellt till mig, för jag har också en son som heter Peter...
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta