Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens pistol



Jag är ensam fast man är omgiven av människor
men dom vet inte hur det är att gå i mina skor
hur mina händer darrar av instängda känslor
hur varje människa sätter mig i olika fängslor
varför kan man inte bara tala sanningen
för det är att sätta en pistol mot tinningen
och vänta på att någon ska trycka av
alla dömer än oavsett vad man gav
jag letar efter någon typ av bekräftelse
att jag får berätta hela min livs berättelse
men när den inte kommer tappar jag min kämpar glöd
och min själ får mitt hjärta att blöda blod så röd
och vem kan jag säga det till när ingen lyssnar
jag får själv ligga i hopkurad när all skratt och gråt tystnar




Bunden vers (Rim) av Cia
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-26 13:42



Bookmark and Share


  Mönster
Mycket fin och sorglig text <3 <3

En välbekant känsla det där med att inte veta vad som ska hända om man berättar... om pistolen trycks av eller inte
2010-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Mao Tse-tung sade att politisk makt växer ur en gevärspipa, men jag tror inte att sanningen växer ur en pistol.
Sex Pistols hade en del av sanningen men inte hela.
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Cia
Cia