Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min glasskål och jag

 

 

Jag har en stor glasskål

som jag fyller med

säsongens frukter

Äpplen på hösten

Apelsiner på vintern

På sommaren

stora rikliga sallader

Min glasskål och jag

väntar på

dig




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 388 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-26 14:56



Bookmark and Share


  doraedsäng
Du tänker väl på att glas är ömtåligt!
2010-12-26

  Kim VIP
Fint!
2010-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström