Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att åka tåg

jag har IG i geografi
men mamma säger att
det gör inget,
vi ska ändå inte någonstans




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 464 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-26 19:01



Bookmark and Share


  Svartsilver
fan så bra. helt underbart kort och uppkäftigt, men ändå sorgset.
2011-01-15

  H Alsten
Det här måste vara en av världens bästa dikter.
Jag älskar den.
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter