Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kliv ut och kliv in

Det förefaller som jag håller på går under även om jag vet att det går över.
Ska jag då gå över för att inte gå under eller ska jag ta den raka vägen?




Fri vers av ramsesII
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-27 00:40



Bookmark and Share


  Aquila
Finurliga funderingar!

Lyssna till ditt hjärtas röst
Leder dig fram till
den rätta vägen!
2010-12-27

    ej medlem längre
kryddigt budskap så man får läsa flera gånger för att se..älskar den!
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII