:

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:




Inramad ensamhet

 

 

 

Pepprar väggarna med den vackre och tillsynes lycklige mannen som följer med i ramarna som jag köpt på Claes Ohlson. Det känns tryggt att se en främlings uppmuntrande leende i ett annars tomt hem. Travar glattiga måndastidningar på bord och hyllor, så jag snabbt kommer åt en värld som låter känna mig priviligerad och delaktig i ytliga sammanhang. Staplar dvdboxar med House och Greys Anatomi brevid dvd'n i fall jag smittas av ensamhetens influensa, så får jag i alla fall sällskap bland andra sjuksängar. Låser ena toaletten utifrån så vredet signalerar upptaget. Läger upp backgammonet, slår och flyttar mitt slag, lägger tärningarna på motståndarens sida. Dricker te ur två muggar och gör mig ordning för natten.

Drar täcket över huvudet och tänker, undrar om jag ska fylla en sovsäck och lägga brevid mig.

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 745 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-12-27 19:53



Bookmark and Share


  AnnaBegins
Underbar! :) Kan verkligen se det framför mig, och känna resignationen.
2012-08-21

  sulimaa
Nu lyser längtan starkt igenom ...men även din underfundiga ironi som gör dina texter så bra ...
2011-01-29

  Fallgirl
Den gjorde ont att läsa
2010-12-27

    ej medlem längre
Mm, du beskriver ensamheten naket,
i dess mitt gäckar humorn..
2010-12-27

  Lilla My* VIP
En text som andas ensamhet i en ytlig värld...bara på slutet ler jag åt vad sovsäcken skulle kunna fyllas med!
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar