Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

renögd stämma

 

 

den renögdes stämma

andas med

vinden

 

ser stjärnor tindra samt upptända mörkret

 

vänder ej

huden

bort




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-27 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser