Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömblad

 

 

i dessa nattljus segla tolv drömblad

läs dem med din hud




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-27 22:26



Bookmark and Share


    lärjunge
inom
2010-12-28

  aol
så vackert vännen,
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser