Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Studieångest

Här kommer smärtan
av att inte höra hemma
Trots att jag söker
som om jag vore menlös
Hittar aldrig
platsen för mig

Sökformulär
fyllt med ord efter ord
Inga träffar
som vill ha mig

Här kommer smärtan
från år av längtan
Trots att jag är ung
finns inget hopp för mig

Jag trevar i mörkret
men ni vill att jag redan har
en ficklampa i beredskap
och femton stickor ifall att

men om jag alltid famlar i mörker
var sjutton hittar jag lampan då?




Fri vers (Fri form) av Ummm~oh~yeah
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-27 22:48



Bookmark and Share


  tom boreland
flytta till halmstad
2010-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah