Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färgklarning

 

 

i viloregn sköljes dess lins

 

 

bländas icke av

skrytröster

 

 

gjut balsam in i ögon

ödmjukhet

är dess

liv

 

 

bländas icke av det vita vilket höljer

låt det smälta in

 

bländas icke av de högröstade

upplev droppens stämma

i din hud

 

 

se tonernas ljudande klanger

se färgernas klarnande i bladens händer




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-27 23:24



Bookmark and Share


    lärjunge
viloregn

nyord som strilar lugn

genom Yggdrasils lövverk

in i tidlösa nuets

mänskovarelse


Koltrasten sjunger
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser