Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör inte min April

 

Januari

Februari

och

Mars

blockerar

min

April

för

det

är

dit

jag

vill




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 249 gånger
Publicerad 2010-12-27 23:58



Bookmark and Share


  doraedsäng
Jag följer med!
2010-12-30

    glasa VIP
dikten är som
droppar
av

på väg

av
smält
som

viskar

om
dagg
droppar

i
växt
rör vid

allas våra hjärtans klara längtan
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström