Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om

Tänk om.
Tänk om allt..
Tänk om inget..

Nån säger "god jul"
en annan ingenting.
Ut ur euforin
in i tomheten, den bara vissa kan se
de som vet.

Papper in i eldens lågor
kvar bara stoft.
Det vackraste även det farligaste.
Fråga papperet.

Tänk att det ska vara så lätt att tänka...
Men så svårt att tänka om.





Fri vers av Johnny D
Läst 274 gånger
Publicerad 2010-12-28 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D