Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att klä sig i aska hjälper inte

 

 Att klä sig i aska

smörja sig i lera

och smuts

hjälper inte

för jag ser

hur vacker du är

under ytan

under huden

är du

du




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-28 13:27



Bookmark and Share


  Anna*
Helt underbar text och med en strålande bild till! ☼
2011-01-09

  Julio VIP
Bra bilder du får fram till varje text
Du har en snits på det där:)
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström