Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi kommer alla hamna där.


Dom som lever på övre societeten
lyssnar inte på den inre profeten
vi blir giriga av vårat överflöd
tänker inte på andra människors död
för dom är obetydliga i en materiel värd
vi kallar oss sig själva för att vara lärd
men vet vi hur det är att leva så
vi tänker bara på pengarna vi kan få
att ta åt sig själv, åt oss i första hand
när människor svälter i alla våra land
frågan är bara hur och när
det är vi själva som står där...




Bunden vers (Rim) av Cia
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-28 13:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förmodar att du med "den inre profeten" menar samvetet.
Att samveta är att veta något tillsammans med någon.
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Cia
Cia