Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du springer


flöjtens spröda talan
om helighets helighet
bakom tonens våg

vackra linjer och säkerhet
når själens hemliga dröm
föder den ömtåliga sannings
kärlek

över höjder där styrkan
blottar svaghet

en hand i ditt inre
håller din flamma

ditt hjärta slår
i ditt vackra skal
där gnistrande knivar skär
genom varje längtande djur

där du springer
över skapelsens väg

*

du flämtar
du skämtar
men når aldrig fram
din dröm är förlorad
i forntid

endast en gång
och försatt din enda chans




Fri vers av Trast
Läst 536 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-12-28 16:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en dröm förlorad i forntid,
skar nästan till i hjärtat..
fin berörande text! med höjd
rytm. spännande läsning.
bra skrivet!
2012-01-06

    glasa VIP
att dricka silver
ur

du skriver måneljus
och levande blod
2012-01-03

  objekt3
ack åh så romantiskt! ^^
2011-01-06

  lilla t
vem har förlorat chansen, arma varelse!
2011-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Trast