Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är ni?

Jag tycker mig känna..höra..se..röra..

men det var nog bara en illusion

Vart är ni?

skuggor som sveper förbi i ögonvrån..

känns som ett avlägset minne..

som en dröm..

snuddar min axel..

viskar i mitt öra..

Vart är ni?

kanske drömmer jag..


VÄCK INTE DEN SOM SOVER




Fri vers av wiicca
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-28 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiicca
wiicca