Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära moder du är min bästa vän..


trots att vi båda har
ett
jävla humör








Fri vers av Havsjungfrun
Läst 430 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-12-28 17:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det är något speciellt med kärleken mellan mor & dotter...jag vet!!:-))
2011-02-27

  thyra
Kärleken känns i dina ord! Rakt och fint!
2010-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun