Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bär mig i ditt sköte

 

 

När allt är sagt

om ännu inte gjort

och du har läst

mina sista ord

då bär du

mig i ditt sköte

jag hoppas du rörts

av vårt möte

att jag har

gjort intryck

kanske

avtryck

som inte

bleknar bort

när avståndet ökar

när natten skiljer denna dag

från imorgon




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-28 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström