Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spillkråkor & öppna parenteser


tråcklar poesi runt trötta trädstammar
hör spillkråkors retsamma skratt

grannens tigerrandiga katt
inser sig besegrad
formar svansen till en halv parentes
över ryggen med nonchalant elegans
som om han förstod vikten
av att lämna mellanrum




Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 593 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-27 18:35



Bookmark and Share


  Vind
Skönt språk och underbar krumelur mot slutet till...
2011-01-27

  Katinka VIP
Jättebra, gillar dina poetiska formuleringar.
2011-01-27

    ej medlem längre
ibland är katter nästan lika kloka som du. men du skriver bättre. rysande, rasande bättre!!
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_