Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"NÄR MORGONVINDEN BLÅSER"

När Morgonvinden blåser
och ljuset sakta lyfter , över himlavalvets rand ...
Så fråga inte varför .. bara känn ,
det öppnar allt som låser
och fattar varmt din hand ...

Var morgon är en gåva
man glömmer bort så lätt ...
Att njuta av dess under
och vårda allting rätt ...

En sommardag , helt fylld av liv och form
av grönskans alla färger , av livets rikedom ...
Små skatter som vi sparar så djupt,
långt in i hjärtat .. vår egen "helgedom"...

Så säg , vart för mig vinden
denna nya dag som grytt ...
Följ stigen bortom bergen
kanhända livet
dig skänker något nytt ...

Låt Morgonvinden blåsa , lär dig öppna grinden
Följ den hela vägen , mot nya äventyr ...
till den mjuka Aftonvinden
som för dig till en morgon .. och nästa dag som gryr




© La Magnólia









Fri vers av La Magnólia VIP
Läst 635 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-12-29 10:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Härlig..älskar vindar.. morgondagens kan bli såå vackra om vi lever i nu... :) för det vi gör nu skapar imorgon..
2011-10-06

    Birgersdotter VIP
Njuter
2011-09-03

  jörgen g
Underskön!
2011-07-30

  Filosofen2
Njuter av denna friska näring
2011-02-03

    maija tuori
Mycket friska vindar härligt frihets kännslan..och tacksamheten..."Var morgon är en gåva" som Du skriver..tack
2011-02-02

  mare VIP
Mycket vackert..
2011-01-10

  Elwania
så fråga inte varför bara känn
ord som ger mig en bra känsla
2011-01-06

  lisa"puzzle"svensson
fantastiskt fin plus väldigt vacker bild
2011-01-04

  Maria Thunholm
Vacker och man känner nästan vinden
2011-01-04

  Let it go VIP
Strålande vackert. Den glädjer mig mycket. Skänker både hopp och mod.
2011-01-03

  Larz Gustafsson VIP
Utomordentligt!
2010-12-29

  PPQ
jättefin
2010-12-29
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP