Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till solen här på poeter.se :)




Gardinfruar


Jag tror att gardinfruar också har känslor.

Jag är inte säker.

Men ibland är gardinerna fördragna på huset mittemot.




Övriga genrer av Roger Magnusson
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-12-06 18:12



Bookmark and Share


  Tvillingsyster
Å, härligt sparsmakat, varje ord som en liten vardagspärla. En ny värld (som är gardinfruarnas) öppnar sig för mig....(och varför tror jag att gardinerna dras för just klockan elva varje förmiddag när brevbäraren kommer?)
2005-12-07

  rebecca d
tack för ett gott skratt:)
2005-12-07

  Smultris
*Jag kommer vara lika konstruktiv nu*

Helt enkelt skitbra ;-)
2005-12-06

  sol
Du är underbar! nu blir jag kär!
(detta var väl jävligt konstruktivt)
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Roger Magnusson