Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu


Trots mörkret som är finns där alltid ett ljus




Han vänder sig om
i backspegeln finns hans liv -
finns det en framtid?

kämpaglöd växer
vill fånga nya stunder
och jag går bredvid

stjärnhimlen glittrar
trött blick möter mina blå
men där finns ett spår

ett spår av ett hopp
och av en tro som är stark
trots sjukdom så svår

syskon livet ut
vänner i vått och i torrt
min hand håller hans

vi ser på varann
stjärnorna glimmar som om
det tunga ej fanns




*Älskade lillebror...ge aldrig, aldrig upp*










Bunden vers (Haiku) av Junitvillingen
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-12-30 08:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärleksfull text .
Trots det mörka och svåra.
2011-01-08

  Teresia Ridell
Starkt o så fullt av kärlek, att jag får rysningar av välbehag. Aldrig ge upp..e rätt väg att gå.
2011-01-01

  Anna*
Hjärtligt varmt och gott till din älskade bror! Applåder
2011-01-01

  sulimaa
Sååå fint skrivet till din älskade bror...alla styrketankar till er!
2010-12-30

    ej medlem längre
Briljant

Han klarar det!!!
2010-12-30

    ej medlem längre
jag gillar
2010-12-30

    Max Poisé
Jag håller din hand vid din sida och sänder en bön!
2010-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen