Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allting på hög som inte fått några ord september utan ordlista bara krispigt blå luft


Soldatarrest



barnet med kastanjer i handen
en låg sol och det blåser

man kan inte skriva vackert om knytnävar och förträngda ögon

om hovar mot bröstet
om en kamp för varje ofärdigt andetag
om de inristade bristerna i mina hakar, hur ni krokas fast i mig, hur jag hovas in, dras upp, fångas

det finns en takt i uttrycket för min sorg som är oemottaglig

ifrågasättandet, huruvida någon kan utmana
få min kropp att skaka och mitt hjärta att stänga grinden

att jag vågar lita utan skam
visa vad jag kan

varje gång en ryggtavla för att bevisa att jag skriker för högt

drömmer om brådmogna spädbarn

avmystifierad,

pånyttföd mig




Fri vers av sotlugg
Läst 505 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-30 21:58



Bookmark and Share


  Cosmogirl
den här är skriven så som jag vant mig vid när det gäller dig. den fastnar, den blir greppbar. jag behöver inte läsa meningarna om och om igen, den flyter genom mitt huvud.

det är så vackert och se hur en människa kan hoppa mellan olika språkstilar.
love.
2011-01-10
  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg