Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla runda fodralet

Hon sköljde
tvätta såren
bandagerade mina händerna
sen vände hon sig om och
rotade i sin väska
fick upp ett runt litet fodral
med färdighet drog hon upp dragkedjan
plockade fram det rakblad som skadat henne så många gånger förut
Hon fixa till detaljerna
och sedan lade hon tillbaka den i sitt lilla runda fodral
för fortsatt användning




Fri vers av Viking Holmström
Läst 587 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-31 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viking Holmström