Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[Måste väl bjuda på något efter en sådan lång frånvaro.]


Apathy.

Apathy shines through,
My colours betrayed,
Past innocence, past guilt,
A choice once made,
And though the play since then've changed
My part seems written in stone,
I've come to realise: 'tis what they brand fate.




Fri vers av Kieran
Läst 502 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-31 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kieran
Kieran