Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Översvämmning inuti mig

Hela världen är fylls med vatten
och jag trampar och trampar
tills jag inte orkar mer

det finns ingenstans att stå
den största stenen är förliten
för min tyngd att bära

mina andetag försvinner
under ytan
kanske är det lika bra att ge upp
och drunkna
i mig själv.




Fri vers av Blunder
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-01 23:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra kring denna känsla
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Blunder
Blunder