Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

när ingen ser
faller världen
då blir huvudkuddar blöta
och ensamheten till verklighet

när ingen ser
finns jag inte
hörs jag inte
känns jag inte

när ingen ser mig
ser jag inte ens mig själv


nuförtiden
ser ingen mig




Fri vers av Blunder
Läst 243 gånger
Publicerad 2011-03-10 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blunder
Blunder