Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återpublicerar




Nyår

"Du är lite undanglidande..."
- Kanske, men jag brusar

som en flaska omskakad
av din uppenbarelse
Buteljerad, sorgsen
champagne svämmar över

när korken flyger i taket
och livselixiriet spills
i ett fyrverkeri

likt förtappad säd
medan inre orgier
kastar sina skuggor
tills jag ser att två droppar
blivit kvar: en sista
smörjelse.




Fri vers av Trast
Läst 721 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-12-31 13:07



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ljuset är nära...

Gillar denna text!...
2012-02-06

    C3H5(NO3)3
ödesmättat

passande känsla den sista dagen på året
2012-01-05

    ej medlem längre
Starka ord som ruskar om i känslorna.
2011-12-30

  aol
starkt skriftat
2011-01-06

  objekt3
wow eh det är rätt svart utan guldstjärna hörröhörrö magin är ditt ansvar gå ta hur
2011-01-06

    ej medlem längre
wow, vilken avslutning på året.
2011-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Trast