Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad känner tomten egentligen?

 

tomten var trött på

de trånga skorstenarna

och snön på taken




Bunden vers (Haiku) av Jenny Karlsson
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-12-06 21:54



Bookmark and Share


  aftermath
han önskade fukta sin strupe torr?
2005-12-06

  Cris
Kom in genom dörren istället...
2005-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson