Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Sju råttor och rött jade
hinner rinna nio säsonger genom
timglaset när det görs med
historiens hela finess
Platon stoisk farisé
Herkules bläckfisknappad redan
omplanterad röst
Narcissus den lydige blå
och Cato den döve timmermannen
någon dansar konstant i Neon

en strandsatt späckhuggare andas ut




Fri vers av objekt3
Läst 577 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-01 03:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mästerliga referat, inte alla som får till det. Vattentät. Noggrannt valt antal rader. Lagom och perfekt.
2019-07-14

  Bjarne Nordbö
Tänkte mig lite dig så där innan sänggående. Det blev Tid. Och antagligen för sent. Men älskar sista raden. Phuuu; )
2017-01-11
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3